Brabant Beach Battle MTB

Het parcours van de Brabant Beach die word verreden op 14 oktober zal vergelijkbaar zijn met het parcours van afgelopen jaar. Met een start en finish locatie dicht bij het Strandpaviljoen zullen de renners vertrekken over het strand naar het eerste obstakel. Na een kilometer over het strand zal men van het stand afgaan en een heuvel beklimmen om vervolgens 1km onverhard te hebben. Na het onverharde stuk zal men terug het strand op komen waarvan het daarna nog 2,5 km over het strand zal gaan richting de start finish locatie. Net als afgelopen jaar zullen er onderweg nog wat leuke hindernissen worden neergelegd die voor iedereen toegankelijk zijn.

Brabant Beach Battle Run

Nieuw bij de Brabant Beach Battle is de Run die word gelopen op zaterdag 13 oktober. Het parcours zal voor 70% bestaan uit strand. Net als bij de MTB Battle zal hier gestart worden bij het strandpaviljoen. De Run zal langs het strand afgaan over een parcours van 5km. Onderweg zal men ook de heuvel moeten beklimmen om van het strand af te gaan. De Run is over een afstand van 5km ( 1 ronde ) 10Km (2 rondes) en 15km ( 3 rondes ) . Het zware strandzand en de beklimming van de heuvel zal een ware uitputtingsslag tot gevolgen hebben.

Brabant Beach Battle Fietsen en Koffie

Ook nieuw is de Brabant Beach Battle Fietsen en Koffie. Deze toertocht zal op Zaterdag 13 juni worden verreden door het prachtige landschap van de Kempen. De tocht word uitgezet over 2 rondes van +/- 35km. Onderweg zal men langs de verschillende kasseienstroken in de Kempen komen en na 35km is er een gelegenheid om te stoppen voor een drankje bij het strandpaviljoen aan het E3 strand.

1
2
3
4
5
6
1

2

3

4

5

6

© Copyright - Brabant Beach Battle 2019
Ons evenement wordt gewaardeerd met een 4 uit 5 op basis van 5 beoordelingen