Brabant Beach Battle 2017

Op verzoek van partner Ons Brabant Fietst waren we zondag 22/10 met een Team COERS wagen zonder renners maar vol aanwezig bij een schitterend nieuw MTB-initiatief: de 1e “Strandrace in Brabant”: De Brabant Beach Battle. Bekijk de impressie met o.a. toppers als Johnny Hoogerland, Coen Vermeltfoort, Pauliena Rooijakkers, Michel Kreder, Jasper Ockeloen en vele andere die genoten van een mooie sportieve dag %!. Ronan van Zandbeek, Gerben van den Broek en alle partners/vrijwilligers gefeliciteerd met deze super geslaagde primeur!

Brabant Beach Battle: eerste strandrace voor wielrenners op E3-strand

EERSEL – Een echte strandrace kun je alleen fietsen aan de kust.Tenminste, dat was zo tot zondag. De Brabant Beach Battle was de eerste strandrace voor renners die niet aan de Noordzee gereden wordt. Het E3-strand was het strijdtoneel.

Strandracen in Eersel niet voor watjes

EERSEL – Het zilte water ontbreekt, maar verder zijn alle ingrediënten aanwezig bij de eerste Brabantse Beach Battle, een strandrace gehouden op het E3-Strand. Water, zand en een stevige wind zorgen voor een vergelijkbaar toneel voor de tak van de wielersport, zoals dat al een aantal jaren plaatsvindt op de Noordzeestranden.

Brabant krijgt strandrace, voor het publiek geldt geen dresscode

ASTEN – De kans dat het zondag zal gebeuren is niet zo groot, maar mensen die wel eens strandracen zal het niet onbekend voorkomen. Naturisten die vanuit het water toekijken als er wielrenners voorbij rijden.

Hoogerland tweede in Brabant Beach Battle

Wielrenner Johnny Hoogerland uit Langeweegje is tweede geworden in de Brabant Beach Battle. Op het E3-strand in Eersel moest Hoogerland alleen Coen Vermeltfoort voor zich dulden. De wedstrijd in Eersel was de eerste van het strandrace seizoen.

Interview eerste winnaar Brabant Beach Battle 2017

Afgelopen zondag tijdens de Brabant Beach Battle wist reporter Gijs Loning de eerste & jongste winnaar v/d dag Robin Blummel nog even voor de camera te vangen voor een leuke reactie n.a.v. zijn klinkende zege.

© Copyright - Brabant Beach Battle 2019
Ons evenement wordt gewaardeerd met een 4 uit 5 op basis van 5 beoordelingen