Neem gratis deel aan de Brabant Beach Battle! (6 oktober 2017)

Vorige week kregen wij als organisatie van de Brabant Beach Battle een bericht van de KNWU dat de eerdere toezegging dat onze wedstrijd deel mocht uitmaken van de Strandrace Topcompetitie werd ingetrokken. De KNWU heeft hiervoor namens alle betrokkenen hun excuses gemaakt en zal dit ook nog gaan publiceren op haar website.

Na goed overleg met betrokken partijen en sponsoren heeft de organisatie van de Brabant Beach Battle besloten om alles in het werk te stellen om er toch een groots en succesvol evenement van te gaan maken.

Daarbij stelt de organisatie het sportieve aspect boven alles. Iedereen die graag wil deelnemen aan de Brabant Beach Battle op 22 oktober kan dit kosteloos doen. Hieraan is wel een maximaal deelnemersveld gekoppeld. De renners die zich al hebben ingeschreven zullen een mail ontvangen met de vraag of ze dan wel of dan niet willen starten op 22 oktober en dit zal ook kosteloos voor hen zijn. Iedereen krijgt door de KNWU zo snel als mogelijk het inschrijfgeld teruggestort.

De Brabant Beach Battle biedt de deelnemers het volgende:

– Geen inschrijfkosten
– Stuurbordje
– Deelnemers zonder chip krijgen de chip vanuit de organisatie. Renners met chip worden verzocht hun chip aan de fiets te bevestigen
– Tijdmeting + uitslag onder toezicht van KNWU
– Goed gevulde Goodybag
– Bijzonder attractief parcours
– Brabants worstenbroodje
– Eerste Brabander wordt gehuldigd als Brabants kampioen
– Prijzenpot van 2.000,00 euro

De maximale deelnemers aantallen zijn.

– 18 jaar 50 deelnemers
– Basisleden+cyclo 200 deelnemers
– Dames 50 Deelnemers
– Heren Licentiehouders 200 deelnemers

Starttijden blijven hetzelfde zoals op de site vermeld. Andere informatie word zo spoedig mogelijk op de website gepubliceerd.

Mocht je de uitdaging aan willen gaan, mail dan naar info@brabantbeachbattle.nl zodat wij je op de startlijst kunnen zetten.